ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ (LIFE-IP AdaptInGR)

Επιμορφωτικό σεμινάριο σχετικά με την προσαρμογή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην κλιματική αλλαγή θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και 7 Ιουλίου 2023 σε Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο. Το σεμινάριο δομείται σε ενότητες όπως φαίνεται στην πρόσκληση και δεν απαιτείται η παρακολούθηση και τις τρεις ημέρες.

Το σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR και θα συμμετέχει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Στρατηγικού Σχεδίου για την ΚΑΠ.

Η συμμετοχή γεωτεχνικών και φορέων του πρωτογενούς τομέα είναι ιδιαίτερα σημαντική στην ενότητα «Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και προσαρμογή στη γεωργία και κτηνοτροφία». Η ενότητα αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα (γεωργούς, γεωπόνους, κτηνοτρόφους, κτηνίατρους, μελετητές), που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια καθώς και σε υπηρεσίες και φορείς των Δήμων και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου των οποίων οι αρμοδιότητες σχετίζονται άμεσα με την γεωργία, την κτηνοτροφία και το νερό. Επίσης, η ενότητα παρουσιάζει ενδιαφέρον για εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου οι εγγραφές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και έως τις 30 Ιουνίου 2023, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/1nfa34wh56ppZHHyGM4CZ-oz40W1BC8_Ww4LlnrNoYug

Η εγγραφή είναι δωρεάν.Αφήστε μια απάντηση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.